Menü Bezárás

Nagytakarítás

A professzionális, teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat. Cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos és alkalmi nagytakarításokat.

A nagytakarítást „össze is lehet dobni” és lehet igazán alaposan is végezni. Mivel garanciát vállalunk a munkánkra, ezért csak alapos takarítást vállalunk, minden esetben a legnagyobb odafigyeléssel fertőtlenítjük és vízkő mentesítjük a mellékhelyiségeket, szanitereket, valamint elvégezzük a teljes portalanítást és porszívózást is.

Korábbi munkáink és tapasztalataink alapján szerezzük be gépeinket, eszközeinket és tisztítószereinket, melyekkel a megrendeléseket teljesítjük. Ezen eszközök segítségével érhető el a kifogástalan tisztaság.

Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra, ezért nagytakarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk. Amennyiben a takarítást követően az átvételkor Ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál, díjmentesen javítjuk, illetve pótoljuk azokat. Amennyiben ez azonnal nem lehetséges, ingyenesen vonulunk fel újra egy egyeztetett időpontban.

Ha Önnek nagytakarításra van szüksége, cégünk garantálja a minőségi és precíz megoldást, természetesen korrekt áron.