Menü Bezárás

Garázstakarítás

Garázstakarítás profi gépekkel és vegyszerekkel akár több ezer négyzetméteren is. Cégünk vállalja akár több ezer négyzetméteres teremgarázsok teljes körű takarítását a padlótól a mennyezetig, hiszen a kipufogógázok beszínezik, szennyezik a mennyezetet és a falakat is. A téli időszakban a legfontosabb a garázstakarítás, hiszen ilyenkor az autókra tapadt hó és jég a parkolóházban olvad le, sarat és koszt okozva ezzel. Garázsok rendszeres és alkalmi takarítását is vállaljuk. Véleményünk szerint fel évente szükséges a legtöbb teremgarázs teljes körű takarítása, hogy a szennyeződések ne okozzanak károkat a padló szerkezetében.

Alkalmi garázstakarítás

Az alkalmi garázstakarításunkra garanciát vállalunk. A megrendelő által kért takarítási munkát a lehető legnagyobb odafigyeléssel végeztetjük el csapatunkkal. Átadás előtt minden esetben ellenőrizzük a takarítás minőségét, hogy Ön biztosan elégedett legyen.

Gépi garázstisztítás

A garázsok padlózatának tisztításához a legjobb megoldás az önjáró vagy felülős takarítógép, mivel ezeknek a legjobb a hatásfoka a szennyeződések eltávolítását tekintve. Az erősen szennyezett garázsok padlózatát először vegyszeres vízzel beáztatjuk, utána az említett gépekkel átsúroljuk. Annak érdekében, hogy az eljárás minél hatékonyabb legyen, ezt a folyamatot többször megismételjük, míg el nem érjük a elvárt tisztaságot.

Teremgarázs nagytakarítás

A teremgarázs nagytakarítása esetében a falakat, világító testeket és a szellőztető rendszereket, csöveket is tisztítjuk. Nagyon fontos ezt évente legalább egyszer elvégezni a nagy forgalmú garázsokban, hiszen a kipufogógázokból kiáramló korom a falakra és a mennyezetre tapad, ami így elhanyagolt képet mutat magáról. Minél több ideig hagyjuk lerakódni a szennyeződéseket, annál nehezebb és költségesebb lesz az eltávolítás.

Ha Önnek rendszeres vagy alkalmi garázstakarításra van szüksége, cégünk garantálja a minőségi és precíz megoldást, természetesen korrekt áron.