Menü Bezárás

Ha irodatakarításhoz keres takarító céget Budapesten, akkor ne keresgéljen tovább, mert megtalálta azt a céget, akire Önnek szüksége van. 

Garantáljuk a minőségi és precíz munkavégzést és az elégedettségét.

Fontos számunkra a környezettudatos munkavégzés, a környezetvédelem. A mottónk Minőség, Precizitás Megbízhatóság, melyre a garancia a szakmában eltöltött több mint 15 év tapasztalat, a legújabb technológiák felhasználása, valamint a legújabb, környezetkímélő EU Ecolabel tisztítószerek használata. Célkitűzésünk a Minőség, Megbízhatóság és Precizitás.

Válasszon minket és garantáltan elégedett lesz szolgáltatásainkkal, mert:

  • Nálunk a megrendelő az első
  • Minőségi, precíz munkát végzünk megfizethető áron
  • Több éves tapasztalattal rendelkezünk
  • Modern, környezetkímélő technológiát alkalmazunk
  • 98%-ban öko vegyszereket alkalmazunk
  • Minden takarítást, amennyiben nem igényel erősebb vegyszert a munkafolyamat, öko vegyszerekkel végzünk
  • Budapest területén nem számolunk fel kiszállási díjat

Csakis EU Ecolabel/Öko minősitéssel rendelkező tisztítószereket használunk a takarítás során, amelyek természetes alapanyagokból készülnek, így a lehető legkevésbé szennyezik környezetünket. 

GARANCIA A MUNKÁRA

Számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél, így minden nagytakarításra garanciát vállalunk! Ha befejeztük a takarítást és ön hiányosságokat talál azt már ingyen javítjuk.

Felelősségbiztosítás

Értékei biztonságban vannak, ha minket választ. Cégünk 50 millió Forintos felelősségbiztosítással rendelkezik, így ha véletlenül valamilyen nagyobb kár keletkezne a mi hibánkból, nem okoz gondot a megtérítése.

Több éves tapasztalat

Valóban több éves tapasztalattal rendelkezünk mind az ügyfélkezelésben és a takarítás elvégzésében is. Takarítónőink mind nagy tapasztalattal rendelkeznek, így gyors precíz munkát fognak végezni.

Ingyenes kiszállás

Budapest területén nem számolunk fel kiszállási vagy parkolási költséget, így ezzel a plusz költséggel nem kell számolnia.

Amennyiben elnyertük bizalmát kérem keressen meg minket a kapcsolat menüben megadott adatok valamelyikén, vagy az ajánlatkérés gomb segítségével egyszerűen kérhet árajánlatot az adatok megadása után.

Amennyiben nem találta a takarítási szolgáltatásaink között azt amire önnek szüksége van kérem keressen fel minket, mert biztosan tudunk önnek segíteni.